Barstools Dave Portnoy älskade Bitcoin, chainlink och orchid – nu har han sålt allt efter $ 25K-förlust

Barstool Sports grundare Dave Portnoy blev kär i krypto för drygt en vecka sedan. Portnoy köpte bitcoin till ett värde av minst 1 miljon dollar och ett stort antal andra kryptokurser som Bitcoin Code.

Men den uttalade internetpersonligheten kan inte dumpa sina kryptoinnehav snabbt nog.

Portnoy drar snabbt ur krypto

Enligt en tweet den 21 augusti har Portnoy sålt alla sina kryptoinnehav och han äger nu “noll bitcoins”. Detta var efter att han var värd för Winklevoss-tvillingarna för att förklara crypto till honom den 13 augusti. Mötet med Gemini-grundarna resulterade i att Portnoy köpte minst $ 200 000 bitcoin (BTC) och 50 000 dollar i LINK. Några dagar senare krönade han till och med sig kungen av bitcoin efter att ha samlat 98 000 dollar i vinst från kryptot.

Portnoy irriterade emellertid kryptotro när han började driva den lilla kända cryptocurrency Orchid (OXT) på Twitter och uppmanade sina anhängare att “pumpa och dumpa det”.

Tyvärr har alla hans kryptofavoriter tagit en dumpning sedan hans köp. LINK, till exempel, ökade mer än 900% sedan början av året men dess rally träffade nyligen. Token kraschade med cirka 25% sedan Portnoy kom ut för att stödja det. Och nu efter att han tappat 25 000 dollar kan han mycket väl vara klar med cryptocurrencies för gott.

Var han rätt att sluta?

Som förväntat kommenterade kryptoentusiaster Portnys beslut att lämna krypto. De flesta av dem kritiserade ”El Presidente” för att inte ha stått stark under en period av turbulens på marknaden.

En av kryptobranschens podcasters, Peter McCormack, sa till Portnoy:

” De svaga händerna tappar pizzaskivor över hela butiken.”

Bitwise Asset Management CEO Hunter Horsley hävdade helt enkelt att ”vissa människor inte kan hantera volatilitet”.

Bitcoin har fortsatt sin retracement från $ 12 500 högsta vid tidpunkten för publiceringen. Den krossade kryptovalutan värderas nu till 11 620 dollar. Chainlink är också nästan 12% nedåt. Men som vissa experter säger är det verkligen inte klokt att sälja doppet – och speciellt inte när vissa tecken tyder på ett utbrott kan vara precis runt hörnet .